Ingezonden persbericht




PERSBERICHT
Almere, 1 december 2008

NIEUW: Create > innovate > and grow >with the flow! Op donderdag 11 december 2008

Op donderdag 11 december aanstaande organiseert Creative Cities Amsterdam Area van 15:00 tot 20:00 uur een 'creative event' voor MKB-ers en creatieve ondernemers. In het WTC Almere worden de gasten geïnspireerd door schrijver en creativiteitsexpert Igor Byttebier, waarnaar ze elkaar ontmoeten in het World Café met als doel om in de nabije toekomst meer omzet te behalen. Na het bespreken van de bevindingen en resultaten wordt het officiële programma afgesloten met de lancering van de community van de Creatieve Industrie door dagvoorzitter Andries Greiner, gedeputeerde van de provincie Flevoland.

Waarom?
De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland B.V. voert in opdracht van de provincie Flevoland het projectleiderschap voor de stad Almere uit in het project "Creative Cities Amsterdam Area". Een onderdeel van die opdracht is het organiseren van een "creative event" waarbij creatieve ondernemers en MKB-ers "kruisbestuiven" met als doel to create - innovate and grow. De komende jaren is er veel aandacht voor het samenbrengen van creatieve ondernemers en MKB-ers om zo de economische groei te bevorderen.

Informatie
Voor informatie over dit event kunt u contact opnemen met Karin Senf van de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland via het telefoonnummer 06-20209613 of het e-mailadres senf@ommfl.nl Meer informatie over het project Creative Cities Amsterdam Area kunt u vinden op www.ccaa.nl