Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
december 2008

Comedian Tom Sligting komt met One-man show
Comedyshows, grammofoonplaten en meer.

Comedy van eigen bodem is hot. Eén van de grondleggers van Nederlandse comedy, Tom Sligting, treedt vanaf 11 december op met zijn eigen One-man show in diverse theaters door het land. Sligting, ooit begonnen op de biljarttafels van diverse cafés, kennen we onder andere als multitalent van het Comedy Café Amsterdam, Raymann is laat, de Comedyfactory, acteur èn van zijn eigen show op televisiezender Comedy Central.

Sligting is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam en heeft inmiddels duizenden shows gegeven. Sinds de opening van het Comedy Café in 1994 staat hij daar nu nog regelmatig in de schijnwerpers. Sligting's middle name is comedian. Hij speelt dan ook in de drie grote landelijke Comedy Tours, die van het Comedy Café, de theatertour van Night of Comedy en de Sonnema Comedy Tour. Van kroeg tot theater, van jeugdcentrum tot schouwburg; er is bijna geen plek waar hij niet geweest is als het om comedy gaat. Deze comedian staat garant voor een spetterend optreden en spreekt daarmee een breed publiek aan. Bij Tom is elk optreden weer een hoogtepunt! Buiten zijn optredens als comedian timmert Sligting hard aan de weg als acteur. Verschillende commercials zijn door zijn bekende voorkomen ware succesnummers geworden. Hij speelde manke Gerrit in de speelfilm Snuf de Hond en speelt komend seizoen conciërge in de nieuwe School-TV serie. Van deze komiek gaat het Nederlandse publiek de komende jaren ongetwijfeld nog veel horen.

Wervelende show en unieke grammofoonplaat!
Sligting zit op de goede weg en heeft een paar grote pijlen op zijn boog. Nadat hij in 2007 de beslissing nam om een avondvullend programma te maken, is de One-man show Sligting Verlichting op 11 december 2008 een feit! De show belooft veel goeds; deze is nu al verkozen tot de meest veelbelovende voorstelling van 2008/2009 door de cabaret & comedy gids. Naast de optredens op het podium is het comedyspektakel van Sligting ook te beluisteren op een unieke grammofoonplaat! Na de eerdere successen was het tijd voor deze creatieve tussenstand. Voor alle liefhebbers twee kanten onvervalst luisterplezier van een buitengewone headline show in het Comedy Café Amsterdam.

Overige informatie

Event: Première Sligting Verlichting
Locatie: Theater Pepijn, Den Haag
Datum: 11 december 2008
Tijd: 20.30 uur
Entree : E 12,00
Website: www.tomsligting.nl

Persinformatie

Bent u geïnteresseerd in de grammofoonplaat, persinformatie, een plaats op de perslijst of hoge resolutie beeldmateriaal van Tom Sligting neemt u dan contact op met Cristèl Klandermans via 010 214 05 93 of cristel@misspublicity.nl. Buiten kantooruren en in het weekend belt u met 06 54200966.

Bent u geïnteresseerd in algemene persinformatie of hoge resolutie beeldmateriaal neemt u dan via onderstaande gegevens contact op met MissPublicity Marketing & PR.


---- --