Ingezonden persbericht


Monsterboard.nl en IDG Nederland gaan strategische samenwerking aan in ICT online recruitment

Carrièresite plaatst ICT-vacatures op Webwereld.nl

Amsterdam, 11 december 2008 - Monsterboard.nl en IDG Nederland gaan intensief samenwerken op het gebied van online werving binnen de ICT sector. Op Webwereld.nl - de grootste zakelijke ICT website van Nederland met ruim 650.000 unieke bezoekers per maand - verschijnen vanaf medio januari vacatures van Monsterboard.nl die vanaf de site doorgeplaatst worden. Op deze manier biedt Monsterboard.nl werkgevers een uitstekende mogelijkheid om hun ICT-vacatures ook zichtbaar te maken in deze specifieke niche en bij een grote groep passief werkzoekenden. Monsterboard.nl is de enige carrièresite die vacatures op Webwereld.nl zal aanbieden.

Groter bereik
Monsterboard.nl kiest bewust voor IDG om haar ICT vacatures onder de aandacht te brengen bij de grote groep van zeer relevante kandidaten. 'Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met IDG waarmee we het grootste ICT bereik in Nederland mogelijk kunnen realiseren. Dankzij dit partnership brengen we werkgevers en werkzoekenden in de ICT branche op een vernieuwende en effectieve wijze bij elkaar', verduidelijkt Diana Krieger, Managing Director van Monsterboard.nl. 'Met deze strategische samenwerking bereiken we ook ICT specialisten die niet direct actief op zoek naar een baan zijn, maar wellicht wel open staan voor een functie die helemaal bij ze past. De samenwerking is geheel in lijn met onze doelstelling om mensen te helpen bij het vinden van die baan die het beste bij hun past'

Relevantie
Lennard Hoogenraad, Algemeen Directeur van IDG Nederland is erg enthousiast over de samenwerking met Monsterboard.nl: 'We hebben de doelstelling om de bezoekers van onze websites te voorzien van voor hen uitermate relevante informatie. Hierin passen zeker ook vacatures, waarvoor IDG Nederland dan ook op zoek was naar een partij met een eveneens leidende positie. Met Monsterboard.nl hebben we een service ontwikkeld waarmee we de bezoekers van Webwereld, door middel van een dynamische koppeling aan de content, relevante vacatures kunnen tonen. Vacatures zullen tevens in onze nieuwsbrieven en rss feeds gaan verschijnen en zijn bovendien vindbaar via een zoekbox op de homepage.'

///EINDE BERICHT///

Over IDG
IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds toonaangevende multimediabedrijf in de ICT-branche. IDG is een webcentric company met meer dan 450 websites. Meer dan 140 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 750 technologie gerelateerde beurzen en conferenties.

IDG Nederland bedient duidelijk gesegmenteerde doelgroepen met duidelijk gepositioneerde multimediale merken. Dit zijn op de consument gerichte merken als Computer!Totaal, Zoom.nl, Tips & Trucs en Gamez.nl, en op de zakelijke markt gerichte merken waaronder Webwereld, InfoWorld, ChannelWorld en TechWorld.

Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op