Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Verhoeven nieuwe hoofdredacteur Nouveau

Hoofddorp, 11 december 2008 - Tineke Verhoeven is per 1 januari benoemd tot hoofdredacteur van het printmerk Nouveau.

Verhoeven heeft een lange staat van dienst binnen Sanoma. Zo was zij 18 jaar hoofdredacteur van verschillende titels zoals Cosmopolitan, Viva, Flair en esta. De laatste jaren was zij in haar functie als Editorial Development Manager mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van redactioneel talent binnen het mediaconcern.

"Ik vind het een eer voor een dergelijke pittige job gevraagd te worden! Nouveau is een mooi merk, en het is een uitdaging om het DNA te optimaliseren. Dit te doen met de inzet en creativiteit van geïnspireerde en betrokken mensen, spreekt mij erg aan", aldus Verhoeven.

Uitgever Sanne Visser: "Tineke brengt een vracht aan bladenmakerervaring mee. We zijn blij om haar bij het Glossy cluster te verwelkomen. Tineke start, net als ik, 1 januari 2009 en we hebben er allebei veel zin in!"

Tineke volgt Renée van Breukelen op die besloten heeft zich in het nieuwe jaar te vestigen als zelfstandig freelancer.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2007 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 539,8 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1100 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (