Silktravel, de nieuwe aanbieder van exclusieve en luxe reizen


Silktravel is een nieuwe en dynamische reisorganisatie met gedreven en enthousiaste reisadviseurs, die zich richt op exclusieve en luxe reizen naar de mooiste bestemmingen

'S-HERTOGENBOSCH, 20081211 -- Silktravel organiseert exclusieve en luxe reizen naar de mooiste plekjes van wereld. De bestemmingen zijn geselecteerd op basis van een excellent serviceniveau, unieke locatie en een hoge mate van privacy. Uniek is dat Silktravel de reis verzorgt met een compleet pakket aan services die standaard zijn inbegrepen in de reis, zoals Valet Parking, verblijf in de Executive Lounge als men wacht op de vlucht en de privé transfers ter plekke

Exclusieve strandvakanties
Naast het aanbod van tropische eilanden in de Indische Oceaan, zoals Mauritius, de Seychellen en de Malediven biedt Silktravel ook luxe strandvakanties aan naar Azië, Oceanië, Afrika, de Caribbean, het Midden Oosten en Europa. De accommodaties onderscheiden zich in de unieke ligging en hoge mate van exclusiviteit en privacy.

Individuele rondreizen
Individuele rondreizen waarbij luxe en comfort een belangrijk uitgangspunt zijn, worden door Silktravel georganiseerd. Hierbij kan gedacht worden aan een safarireis in Tanzania of bijvoorbeeld een rondreis in Maleisië, Indonesië of Thailand. Ook eilandhoppen, bijvoorbeeld in de Caribbean, Frans Polynesië of de Seychellen is mogelijk.

Huwelijksreizen
Silktravel organiseert luxe huwelijksreizen naar alle bestemmingen die aangeboden worden. De reis wordt naar wens samengesteld, waarbij het ook mogelijk is meerdere bestemmingen te combineren. Het uitgangspunt blijft hierbij luxe en exclusiviteit. Dit jaar stellen wij, in samenwerking met Beau Mariage Weddingplanners, de huwelijksreis naar Raffles Resort Canouan Island beschikbaar voor de veiling van het huwelijk in het Glazen Huis ten behoeve van het Rode Kruis, welke dit jaar plaatsvindt van 19 tot en met 24 december in Breda.

Deelname aan beurzen
Om ons unieke aanbod goed te kunnen presenteren, zal Silktravel deelnemen aan zowel de MiljonairFair in de RAI Amsterdam van 11 t/m 15 december a.s. alsmede de Luxury Travel Evening in de Jaarbeurs in Utrecht, welke gehouden wordt op 16 januari a.s.

Internet: www.silktravel.nl





Silktravel