Tiende voedselbank krijgt gratis intake applicatie van ASolutions


KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, 20081211 -- In september heeft ASolutions bv de site www.voedselbank.nu gelanceerd ten behoeve van de voedselbanken in Nederland. Via deze site kunnen voedselbanken gebruik gaan maken van een gratis registratie applicatie (CRM) voor de intake van hun cliënten. Deze maand heeft de tiende voedselbank in Nederland zich aangemeld om gebruik te gaan maken van deze software.

ASolutions bv is een bedrijf wat zich toelegt op het schrijven van software op maat. Om die reden is het ook passend, vanuit een maatschappelijke betrokkenheid, om hulp op maat te bieden. Door onze contacten met voedselbank Amsterdam en de nauwe samenwerking is er een goed doordacht product ontstaan. Hierdoor konden wij een product creëren wat daadwerkelijk de behoeften en processen van de voedselbank ondersteunt.

Het resultaat van al deze inspanningen, leidde ertoe dat de hulpverleners van de voedselbank hun werk efficiënt kunnen uitvoeren en blijft er meer tijd over om te besteden aan de daadwerkelijke distributie van de voedselpakketten. Deze voordelen biedt ASolutions bv gratis aan alle voedselbanken van Nederland en is dan ook trots op het feit dat de tiende voedselbank in Nederland nu over gaat op onze software. Daarnaast kan ASolutions melden dat er een gebruikersgroep wordt opgericht zodat toekomstige wijzigingen en wensen mogelijk worden.

In verband met de privacy worden de namen van de deelnemende voedselbanken niet vermeld.

Voor meer informatie:
www.asolutions.nl