Gonda Duivenvoorden wint publieksprijs communicatievrouw 2008


AMSTERDAM, 20081211 -- Gonda Duivenvoorden, programmadirecteur Communicatie SRM in Amsterdam en bureaudirecteur Brainwork communicatie in Rijnsburg, heeft de publieksprijs Communicatievrouw van jaar 2008 gewonnen. In de Rode Hoed in Amsterdam werd zij gekozen als publiekslieveling door ruim tweehonderd vakgenoten. De initiatiefnemers van deze prijs zijn Logeion, beroepsvereniging voor communicatie en het vakblad Communicatie.

De genomineerden presenteerden zich voor jury en publiek tijdens een feestelijk diner. De gelauwerde communicatiemanagers onderscheiden zich vanwege hun bijdrage aan spraakmakende, bijzondere effectieve en/of vernieuwende vormen van communicatie. `Zij kunnen een voorbeeld zijn voor alle vakgenoten', aldus de jury. De jury prees Gonda Duivenvoorden vanwege haar spetterende presentatie en meetbare resultaten voor SRM. SRM heeft een ijzersterke naam opgebouwd als opleider van marketing-, communicatie- en marketingcommunicatieprofessionals. Gonda heeft de opleidingen communicatie binnen een jaar met 72% doen stijgen.

Gonda Duivenvoorden: `Het is echt een eer om door je eigen vakgenoten te worden gekozen. Ik vind het een prachtig vak en ik ben graag een voorbeeld voor de vele deelnemers bij SRM, die er ook voor kiezen om zich verder te ontwikkelen. Ons vak is volwassen geworden.'





Brainwork Communicatie