Multiscope


Programma Marketing Pioneers bekend!

's-Hertogenbosch - 7 november 2008. Er is iets moois ontstaan. De belangstelling voor Marketing Pioneers is groot. Het belooft een bijzondere dag te worden in Felix Meritis (Amsterdam) vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten.

Meer dan 600 personen hebben in de voorregistratie kenbaar gemaakt graag te willen komen. Het aantal plaatsen in de zaal is echter beperkt tot maximaal 300. Wil je verzekerd zijn van een plaats? Houd je mailbox de komende week dan goed in de gaten. We mailen op het moment dat je je definitief kunt aanmelden voor het evenement. Een toegangsbewijs kost EUR 195. Vol = vol.

We hebben in de afgelopen weken hard gewerkt om een mooi programma voor je samen te stellen. Uit de VS hebben we Jackie Huba als hoofdspreker (Church of the Customer, Citizen Marketers). Nooit eerder was deze bijzondere spreker in Nederland te zien. Jackie schreef samen met Ben McConnel 'Citizen Marketers - When People are the Message'. Een bestseller over de kracht van 'Word of Mouth' marketing. De Wall Street Journal over Citizen Marketers: "drop everything and read this book". Ook Seth Godin was zeer enthousiast over het boek: "Wow. Every once in a while a book comes along that changes everything. Citizen Marketers is one of those books".

Nederlandse topsprekers op Marketing Pioneers zijn Raimo van der Klein (Mobile Monday, SPRX) en Niek Veendrick (ilocal). Beiden bijzondere pioniers binnen hun vakgebied. Daarnaast presenteren zes andere pioniers hun vernieuwende concept of idee in een PEP talk van 15 minuten. De beste PEP talk wordt beloond met EUR 2.500. Natuurlijk is er tijdens en na het evenement voldoende tijd om te netwerken.

Het volledige programma vind je aan het eind van dit bericht. We zien er naar uit om je op 11 december persoonlijk te ontmoeten. We gaan er samen iets moois van maken!

P.S.: voor Multiscope klanten en VIPS hebben we 100 plaatsen gereserveerd.

Programma Marketing Pioneers

12:30 13:00 Ontvangst & registratie

13:00 13:15 Introductie Marketing Pioneers

13:15 14:45 PEP Talks (Pioneer Elevator Pitch)

Simone Brummelhuis The Next Women
Dagelijks online business magazine waar vrouwen zich wel in herkennen

Robert Schipper Traffic4u
Affiliate marketing

Kirsten Bruijel
Community network banking, user generated investments

Frans van Zon - The Advocacy Factor
Advocacy is the new advertising.
Do you have the Advocacy Factor?

Gijs de Swarte Youaddaily
De parel is persoonlijk

Michiel de Nijs Tribal
Online conversaties

14:45 15:00 Pauze

15:00 15:30 Niek Veendrick ilocal

15:30 16:00 Raimo van der Klein Mobile Monday / SPRX

16:00 16:30 Pauze

16:30 17:30 Jackie Huba Church of the Customer

17:30 - 18:00 Interactieve sessie

18:00 - 18:15 Bekendmaking winnaar PEP talks

18:15 - 19:00 Afsluiting en borrel