Ingezonden persbericht


11 december 2008

STUDENTENPOLIS STRIJDT TEGEN RSI BIJ STUDENTEN

Uit onderzoek gehouden gehouden door de Radboud Universiteit Nijmegen is gebleken dat 70% van de studenten regelmatig rsi-achtige klachten heeft. 15% van de ondervraagde studenten geeft aan ernstige rsi-klachten te hebben. Oorzaak hiervan is foutief ergonomisch gebruik van een laptop en de vele uren die studenten voor hun studie achter een pc of laptop doorbrengen. Studenten.net biedt daarom deze maand bij overstap op de Studentenpolis gratis de Ergo-Q330 aan. Dit is een statief dat is aan te passen aan elke werplek en dat ervoor zorgt dat een laptop ergonomisch verantwoord opgesteld wordt.

De Studentenpolis is de zorgpolis die aansluit bij de behoeften van de studenten. Sinds 2 jaar krijgen verzekerden een jaarvoorraad condooms, als gevolg van de stijging van het aantal SOA-besmettingen onder studenten. Dit jaar zijn daar twee opties aan toegevoegd. Naast de jaarvoorraad condooms kunnen verzekerden vanaf nu ook kiezen voor elke 3 maanden een nieuwe tandenborstel, zoals tandartsen adviseren, en een tube tandpasta. Bij overstap voor 1 januari naar de Studentenpolis kunnen studenten deze maand ook kiezen voor een gratis Ergo-Q330.
De Studentenpolis
De Studentenpolis, een samenwerking tussen Studenten.net en Menzis, is specifiek ontwikkeld voor studenten. Iedere student kan de Studentenpolis afsluiten. De combinatie van een basisverzekering en de aanvullende verzekering is helemaal afgestemd op de levensstijl van de student. De basisverzekering is er vanaf ¤770,56. Alle studenten die via de Studentenpolis zijn verzekerd krijgen 7% collectiviteitskorting. De aanvullende verzekering wordt aangeboden met 9% collectiviteitskorting voor ¤11,83.