Ingezonden persbericht


team klaar voor het nieuwe seizoen

BURO SCANDINAVIA/ BURO BRITAIN BENOEMT TWEE NIEUWE PRODUCTMANAGERS

Amsterdam, 11 december 2009

Buro Scandinavia BV, dé specialist op het gebied van reizen naar Noordwest-Europa, waaronder Scandinavië, Groot-Brittannië, Ierland en de Kanaaleilanden, heeft Maria Sukking en Judith Hulleman als nieuwe productmanagers aangenomen. Beide gaan, ieder binnen hun eigen gebied, werken aan de verdere optimalisatie en vernieuwing van het reisaanbod.

Maria Sukking (40) is afgelopen juni bij Buro Scandinavia begonnen als Product Manager voor Zweden en zal daarnaast vanaf 15 december Ierland op zich nemen voor Buro Britain. Ze wordt verantwoordelijk voor het volledige traject, van inkoop tot verkoop. Maria heeft haar sporen verdiend in de reiswereld, zowel in binnen- als buitenland. Voordat ze bij Buro Scandinavia in dienst kwam, is ze onder andere werkzaam geweest als Contract Manager Frankrijk bij Vrij Uit/Thomas Cook. Maria Sukking over haar nieuwe functie: "Ik zit bij Buro Scandinavia en Buro Britain helemaal op mijn plek. Erg leuk ook dat mijn takenpakket wordt uitgebreid met Ierland. Wat ik van plan ben met Ierland wil ik graag nog even voor me houden. Hoewel we een mooi Zweden product hebben staan, wil ik dat graag nog uitbreiden met een gevarieerd winteraanbod. Er is altijd ruimte voor meer variatie en verdieping van het product. Mijn motto is ´het groene gras kun je zelf creëren´ en dat ben ik dan ook van plan."

Judith Hulleman (33) is recentelijk bij Buro Scandinavia en Buro Britain in dienst gekomen als Product Manager voor Denemarken en Engeland. Judith heeft hiervoor meerdere talenstudies gedaan en is via een aantal functies bij internationale bedrijven terecht gekomen bij Passaat Verre Reizen, waar zij individuele reizen op maat verzorgde. Over haar nieuwe functie als Product Manager zegt ze: "Leuk om mijn tanden te mogen zetten in een nieuwe uitdaging. Engeland ken ik persoonlijk erg goed, omdat ik daar heb gestudeerd. Denemarken is echter voor mij een stuk onbekender. Dankzij de productie van onze brochure voor 2009 ben ik wel al goed op de hoogte van ons reisaanbod voor komend seizoen. Ik zeg altijd maar zo: Verruim je blik en kijk over de grenzen heen!"

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV: "We zijn erg blij dat we ons team uitgebreid hebben met deze twee dames. Onze ervaring leert dat een goede productmanager een belangrijke toegevoegde waarde kan hebben voor elke bestemming. Mede dankzij deze constatering worden we, denk ik, al vele jaren uitgeroepen tot de beste reisorganisaties naar Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr bureau van Buro Scandinavia BV, waartoe ook Buro Britain behoort, Improve Communication Network, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. E-mail: info@improve-network.com. www.buroscandinavia.nl, www.burobritain.nl