Zwarte zakenvrouw 2007 opent top beauty & massage-instituut in Drenthe


Feestelijke opening van top beauty & massage-instituut van Drenthe

ZUIDWOLDE, 20081119 -- Op donderdag 11 december a.s. opent hét beauty & massage-instituut van Drenthe, Thermen Holiday Zuidwolde, haar deuren. De feestelijke openingshandeling vindt plaats om 19.00 uur door burgemeester P.H. Snijders van gemeente De Wolden.

In de wellnessalons vinden naast reguliere schoonheidsbehandelingen ook speciale behandelingen plaats, zoals Velasmooth (anti cellulite, contourverbetering van buik, benen en billen), huidverjonging, huidverstrakking, acné behandeling, permanent ontharen voor de lichte en donkere huid en een geavanceerde huidanalyse met behulp van de SkinVisia.

Met de ingebruikname van een VelaSmooth apparaat laat Thermen Holiday zien dat de grens tussen schoonheids- en medische behandeling steeds verder vervaagt. Met VelaSmooth gaat het sauna & beauty-instituut zelfs concurrentie aan met de liposuctiebehandeling van de plastische chirurg. VelaSmooth is het eerste medische apparaat voor effectief afslanken en gezond maken van de huid, zonder risico's.

Door de hooggespecialiseerde behandelingen richt het beauty- & massage-instituut van Thermen Holiday Zuidwolde zich behalve op de inwoners van Drenthe, ook op de inwoners van Groningen, Friesland en Overijssel. Daarnaast zullen uiteraard de saunabezoekers gebruik maken van alle beauty- en massagefaciliteiten.

Thermen Holiday Zuidwolde (voorheen Sauna de Linderbrink) is onlangs overgenomen door de eigenaren van Thermen Holiday Schiedam, mevrouw mr. S. Narain (zwarte zakenvrouw 2007) en de heer R. Gajadin. De expansiedrift is hiermee nog lang niet beteugeld: ook een overname in België en de bouw van het grootste wellnesscenter ter wereld in Hoofddorp liggen nog in het verschiet.

Open dagen beauty & massage-instituut Thermen Holiday Zuidwolde:
Donderdag 11 december 18.00 - 21.00 uur (opening door burgemeester P.H. Snijders)
Vrijdag 12 december 18.00 - 21.00 uur
Zaterdag 13 december 13.00 - 18.00 uur