Partnership Balance & Result en BiZZdesign


ENSCHEDE, 20081211 -- Balance & Result en BiZZdesign hebben een partnerovereenkomst gesloten met als doel de klanten van Balance & Result nog beter te ondersteunen op het gebied van het analyseren, vastleggen en implementeren van bedrijfsprocessen.

Balance & Result, gespecialiseerd in advies en begeleiding van organisaties in de bouw en bouwtoelevering, wil meer toegevoegde waarde leveren voor haar klanten. Ondernemingen in de bouwsector zien de markt veranderen en moeten hier voortdurend op inspelen. De moderne aannemer heeft meer taken op zijn bordje en moet steeds nauwer samenwerken met de vele partijen in de bouwketen. Er ontstaat hierdoor steeds meer behoefte aan procesinzicht en een eenduidige vastlegging hiervan. Deze behoefte wordt nog eens versterkt door de huidige marktomstandigheden.

"Onze klanten hebben behoefte aan heldere en efficiënte processen om hun bedrijfsdoelen nog gerichter te kunnen behalen. Met de kennis en expertise van BiZZdesign kunnen we bedrijfsprocessen expliciet maken en van daaruit mogelijkheden voor procesverbetering inventariseren. Hiermee kan de BiZZdesign expertise concreet ingezet worden bij de software implementatietrajecten die we bij onze klanten uitvoeren", aldus Willem Pel van Balance & Result.

BiZZdesign (www.BiZZdesign.nl) biedt organisaties complete en geïntegreerde oplossingen om de bedrijfsvoering te beheersen en te verbeteren: effectief, bewezen en doelgericht. BiZZdesign is innovatief en streeft voortdurend naar toegevoegde waarde voor de klant. Deze toegevoegde waarde wordt gecreëerd en overgedragen door gedreven professionals met passie voor het vak en oog voor kwaliteit. De oplossingen die BiZZdesign biedt zijn een uitgebalanceerde combinatie van uitstekende tools, best-practices en aanpakken, opleidingen en consultancy diensten.

Balance & Result Organisatie Adviseurs (www.balance-result.nl) adviseert en begeleidt organisaties in de bouw en bouwtoelevering bij hun ontwikkeling. Marktgerichtheid is in de visie van Balance & Result de basis van concurrentievoordeel. Hiermee kunnen organisaties in de bouw beter renderende omzetten realiseren en een gezonde groei en ontwikkeling van hun business waarborgen. Klanten van Balance & Result zijn ambitieuze publieke en private organisaties in de bouw en toelevering. Samen met hen realiseert Balance & Result duurzame veranderingen op een breed spectrum van aandachtsgebieden: strategie, marketing, organisatieontwikkeling, finance en informatiemanagement. Daarnaast werkt Balance & Result samen met onderzoeksinstituten voor de bedrijfstak bouw aan de ontwikkeling van state-of-the-art kennis op deze gebieden.