Gemeente Maassluis

De jacht op de Vrijwilliger van het Jaar 2008 is geopend

De jaarlijkse verkiezing van de Maassluise Vrijwilliger van het Jaar gaat weer van start. De bekendmaking van de winnaars is op 11 december 2008 in het stadhuis. Elke inwoner in Maassluis die vrijwilligerswerk verricht, kan genomineerd worden en zo in aanmerking komen voor de titel Vrijwilliger van het Jaar 2008. Misschien woont en/of werkt diegene in uw directe omgeving. Het kan immers uw buurman of buurvrouw zijn. Uw broer, zus, vader of moeder. Of die aardige meneer of mevrouw waarmee u bij de supermarkt vaak een praatje maakt. Vanaf nu kunt u vrijwilligers in uw omgeving nomineren.

Het vrijwilligerssteunpunt organiseert de verkiezing als blijk van waardering voor de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen en hierin zeer verdienstelijk zijn. Met de verkiezing wil het steunpunt vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen en zichtbaar maken in Maassluis.

De winnaar ontvangt een speciaal aandenken en een geldbedrag van 650. Dit geld mag hij of zij besteden aan een vrijwilligersdoel of organisatie in Maassluis naar keuze. Daarnaast zijn er nog twee tweede prijzen en een speciale jongerenprijs voor deelnemers tot en met 25 jaar. De winnaars van deze prijzen mogen elk 250 besteden aan een zelfgekozen vrijwilligersdoel of organisatie.

Maak uw Maassluise vrijwilliger van het jaar kenbaar middels het onderstaande formulier of via de website: www.zoekvrijwilligerswerk.nu. Nomineren kan van 1 augustus tot 1 november 2008. U kunt één nominatie per formulier doen. Als u meer nominaties wilt indienen, gebruik dan voor iedere nominatie een apart formulier. Extra formulieren zijn verkrijgbaar bij het publiekscentrum van het stadhuis of via www.zoekvrijwilligerswerk.nu.