Multiscope


Nieuwe Linkedin Group voor marketeers!

's-Hertogenbosch - 22 september 2008. Multiscope brengt de Marketing Pioneers van Nederland bijeen. Niet alleen op 11 december, maar ook via social networking. Daarom hebben we het initiatief genomen om een Linkedin Group te starten. Meld je aan om in contact te komen met innovatieve marketeers.

Linkedin Group

Marketing Pioneers is voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uit steken en de ambitie hebben om te excelleren in hun vak. Pioniers staan bekend om hun offensieve strategieën met een onzekere uitkomst. Winnen en verliezen ligt dicht bij elkaar. Leer van de beste cases, fouten die anderen hebben gemaakt, kom in contact met andere marketingpioniers en laat je inspireren door de top uit ons vakgebied. Schrijf je snel in, want leden van deze group hebben een streepje voor. Inmiddels gingen bijna 200 marketeers je voor.

Nog geen Linkedin account? Geen probleem, je kunt je via onze Marketing Pioneers pagina ook registreren voor Linkedin. Zit je niet op Linkedin maar wel op Xing? Ook daar kunnen we je van dienst zijn. Surf snel naar onze Xing group.

Wie is jouw ultieme marketing pioneer?

Welke persoon is volgens jou de ultieme marketing pioneer? Wie heeft zijn nek uitgestoken en zijn branche of het vakgebied drastisch veranderd. Of wie heeft gegokt en verloren, maar heeft je wel andere inzichten gegegeven. Binnen- of buitenland, het maakt niet uit. Wie is jouw ultieme marketing pioneer en zou als een voorbeeld voor andere innovatieve marketeers kunnen dienen? Wij zijn benieuwd naar je input. Wellicht ga je jouw ultieme marketing pioneer ontmoeten op 11 december 2008. Geef je tips door op de Linkedin discussiepagina.

Meld je aan voor 11 december

Hou 11 december 2008 vrij in je agenda, want dan staat er iets bijzonders te gebeuren! Een dag vol met exclusieve marketinginformatie, contacten en inspiratie. Een tipje van de sluier kunnen we al oplichten: inspiratie, innovatie, contacten, pioniers, het allerbeste en 'wie jarig is trakteert' vormen de hoofdlijnen van deze dag. Een mooie afsluiting van een bijzonder jaar.

Wil je verzekerd zijn van een bijzondere ervaring op 11 december 2008? Surf dan snel naar www.marketingpioneers.nl en geef door dat je de datum in je agenda hebt gereserveerd. Deze ervaring is voor een selecte groep pioniers weggelegd.