Multiscope


Presenteer jezelf tijdens Marketing Pioneers

's-Hertogenbosch - 20 oktober 2008. Op 11 december 2008 organiseert Multiscope het Marketing Pioneers evenement. Een bijzondere dag vol inspiratie, innovatie en contacten. De belangstelling heeft onze stoutste dromen overtroffen. Inmiddels hebben zo'n 500 pioneers zich bij ons gemeld. De locatie is ondertussen ook bekend. Felix Meritis te Amsterdam wordt onze thuishaven.

Het programma begint ook steeds meer vorm te krijgen. Naast een topspreker uit de Verenigde Staten en twee Nederlandse sprekers die wij graag op het podium willen, hebben we het idee om een deel van het programma door jou in te laten vullen. Marketing Pioneers kiest voor een andere aanpak en gelooft in de kracht van de community!

Pak je moment op het podium

We bieden jou de kans om je moment te pakken op het podium. We hebben zes tijdvakken van 15 minuten gereserveerd in het programma voor zogenaamde 'Pioneer Elevator Pitches'. Deze PEP talks reserveren we voor Marketing Pioneers die een plaats in de spotlight verdienen. Ben jij een echte vernieuwer, pionier of challenger? Pak dan je kans en vertel de marketing beslisser wat deze tot op heden heeft gemist. Geef een boost aan je bedrijf, dienst, product, concept of idee en laat de gevestigde orde op haar grondvesten trillen. Multiscope beloont de beste PEP talk bovendien met een aanmoedigingsprijs van EUR 2.500!

Meld je snel aan!

Je hebt 10 dagen vanaf nu om je te melden als PEP talk kandidaat. Aanmelden is simpel. Stuur een e-mail naar
marketingpioneers@multiscope.nl waarin je kort en helder beschrijft wat je in de beschikbare 15 minuten zou willen presenteren. Vergeet niet je bedrijf en contactgegevens te vermelden. Je hoort dan voor 1 november of jij in de gelegenheid wordt gesteld om je '15 minutes of fame' te pakken. We zijn benieuwd naar jullie ideeën.