Multiscope


Marketing Pioneers

Op 11 december 2008 organiseert Multiscope het Marketing Pioneers evenement. Een dag in Felix Meritis (Amsterdam) vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten.

Marketing Pioneers is voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te excelleren in hun vak. 'Revolutie' is het centrale thema van dit eerste evenement.

Het programma start om 13:00 en eindigt om 19:00. Sprekers zijn onder andere Jackie Huba (Church of the Customer, Citizen Marketers), Raimo van der Klein (Mobile Monday, SPRX) en Niek Veendrick (ilocal).

Daarnaast presenteren zes pioniers hun vernieuwende concept of idee in een PEP talk van 15 minuten. De beste PEP talk wordt beloond met 2.500. Natuurlijk is er tijdens en na het evenement voldoende tijd om te netwerken.

De belangstelling vooraf is groot. Meer dan 600 Marketing Pioneers hebben in de voorregistratie kenbaar gemaakt graag te willen komen. Het aantal plaatsen in de zaal is echter beperkt tot maximaal 300.

Wil je verzekerd zijn van een plaats? Registreer dan snel. Een toegangsbewijs kost EUR 195. Vol = vol.