Ingezonden persbericht


Datum: 24 november 2008
Betreft: Persbericht Nefli

PERSBERICHT

Nefli opent deuren van een van de grootste fotostudio's van Nederland KinderUniversiteit Haarlem in the picture bij opening

Op donderdag 11 december aanstaande vindt aan de Stephensonstraat 7 in Haarlem de officiële opening plaats van de nieuwe fotostudio Casper Lourens van grafimediabedrijf Nefli. Bij deze feestelijke gelegenheid wordt onder meer een cheque uitgereikt aan Stichting KinderUniversiteit Haarlem.

De nieuwe fotostudio, in zijn soort een van de grootste van Nederland, is uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor het maken en (na)bewerken van professionele foto's. Het eventuele vervolgtraject van opmaak en drukwerk kan eveneens helemaal in eigen huis worden uitgevoerd. De bouw van deze professionele studio heeft de nodige tijd en energie gekost. "Maar het resultaat mag er zijn," zegt Jurrijn Laan met gepaste trots.

In de aanloop naar de opening van de nieuwe fotostudio heeft Nefli een wedstrijd uitgeschreven onder klanten en personeel. In het kader van deze wedstrijd werd een deel van elk orderbedrag opzij gezet. Het bedrag dat op deze manier bijeen werd gebracht, is bestemd voor de aanschaf van nieuwe digitale camera's voor Stichting KinderUniversiteit Haarlem.

Stichting KinderUniversiteit Haarlem is een in 2007 opgerichte Goede Doelen Stichting die haar activiteiten richt op kinderen die op Haarlemse scholen zitten en daar te weinig gelegenheid krijgen hun aantoonbare talent te ontplooien. Een passend goed doel, aldus Jurrijn Laan, strategy & business manager van de Nefli Groep: "Als Nefli Groep vinden wij het belangrijk ons steentje lokaal bij te dragen. Met de steun aan de KinderUniversiteit steunen we toekomstig talent. En door het geld te besteden aan digitale camera's, leggen we een mooie link naar onze nieuwe fotostudio. Veel van de genodigden hebben zich al aangemeld voor de officiële opening. We gaan er een mooie avond van maken!"

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht