Ingezonden persbericht


Uitnodiging ZLTO Congres

De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO), nodigt u van harte uit voor het ZLTO Congres "Duurzaam ondernemen verovert de markt". Dit congres vindt plaats op donderdag 11 december vanaf 13.30 uur in De Efteling.

Dit jaar laten wij u zien wat de ondernemers in de groene ruimte gepresteerd hebben. Antoon Vermeer praat u bij over de ervaringen en ambities van de ZLTO. Speciale gast is Louise O. Fresco, hoogleraar duurzame ontwikkeling in internationaal perspectief. Omdat we de innovatieve kracht van onze leden bijzonder waarderen, belonen we ieder jaar een initiatief met de ZLTO Initiatiefprijs. Uit 23 aanmeldingen heeft een deskundige jury drie genomineerden gekozen, waaruit leden kunnen kiezen. De winnaar maken we op het congres bekend.

Programma

11.30-11.45 uur Persontvangst door Gerard van Oosten, algemeen directeur ZLTO

11.45-12.15 uur Inleiding door Gerard van Oosten over het ZLTO Congres en de opdracht van de ZLTO om duurzaamheid vorm te geven

12.45-16.30 uur Programma ZLTO Congres (bijgevoegd)

Aanmelden

Wij verzoeken u vriendelijk van tevoren kenbaar te maken dat u aanwezig bent op 11 december. Aanmelden kan tot woensdag 10 december via margot.venner@zlto.nl of 06-295 202 55.

Interviews

De diverse betrokkenen zijn beschikbaar voor interviews. U kunt eventuele wensen vooraf of op 11 december kenbaar maken via margot.venner@zlto.nl of 06-295 202 55. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar het is niet ondenkbaar dat betrokkenen niet willen meewerken.

Meer informatie vindt u in de bijlagen en op www.zlto.nl/congres.

Met vriendelijke groet,

Margot Venner

coördinator public relations en public affairs