Ingezonden persbericht


Variatie in ondernemen
Eindejaarsbijeenkomst Kamer van Koophandel Nederland 11 december 2008

De eindejaarsbijeenkomst van Kamer van Koophandel Nederland staat in het teken van het thema Variatie in ondernemen. U bent van harte uitgenodigd deze bijeenkomst in Sociëteit de Witte te Den Haag bij te wonen. Wij zijn zeer verheugd Staatssecretaris en aankomend burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, te mogen verwelkomen als keynote spreker.

Programma
Voor de eindejaarsbijeenkomst van Kamer van Koophandel Nederland zijn de top van het bedrijfsleven, brancheorganisaties en bestuurlijk Nederland uitgenodigd. Toonaangevende sprekers als Staatsecretaris Aboutaleb (SZW), Yalcin Cihangir (ondernemer en eigenaar van De Fietsfabriek) en Ben van Beurten (Head Chef van The Colour Kitchen) geven hun visie op het thema Variatie in Ondernemen. Daarbij zullen onder andere de aspecten Vervrouwen, Verjongen, Verkleuren en Verouderen aan de orde komen.

Kerstverhaal
Traditiegetrouw wordt de eindejaarsbijeenkomst afgesloten met een kerstverhaal, geschreven en voorgedragen door cabaretière en actrice Funda Müjde.

Programma
16.00 - 16.30 uur
16.30 - 16.35 uurOpening
16.35-16.40uurWelkom
De heer F. (Frans) van Steenis, Algemeen Directeur Kamer van Koophandel Nederland 16.40 - 16.50 uurKansen voor parttime ondernemen
De heer F. (Frans) Lavooij, Voorzitter Kamer van Koophandel Nederland 16.50 - 17.50 uurVisies op het thema 'Variatie in ondernemen' De heer A. (Ahmed) Aboutaleb, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid De heer Y. (Yalcin) Cihangir, Ondernemer en eigenaar van De Fietsfabriek De heer B. (Ben) van Beurten, Head Chef van The Colour Kitchen 17.50 - 18.10 uurKerstverhaal
Geschreven en voorgedragen door cabaretière en actrice Funda Müjde 18.10 - 19.30 uurEindejaarsborrel
19.30 uurEinde

Datum:Donderdag 11 december 2008
Locatie:Sociëteit De Witte, Plein 24, Den Haag

Aanmelden
Indien u bij deze eindejaarsbijeenkomst aanwezig wenst te zijn kunt u zich aanmelden bij: Mw. Mireille Muller, Kamer van Koophandel Nederland, tel. 06 30 35 29 21, mireille.muller@kvk.nl.