Ingezonden persbericht


Wooncompagnie presenteert schetsen en polst reacties 11 december inloopmarkt Middenmeer

Zodra de oplevering en ingebruikname van de Brede school een feit is (januari 2009), zullen de oude gebouwen van De Peppel en De Wegwijzer plaatsmaken voor nieuwe woningbouw. Op donderdag 11 december kunnen de eerste schetsen en maquettes worden bekeken tijdens de inloopmarkt van 19.30 tot 21.30 uur in de Oude Beurs.

De verouderde schoolgebouwen aan de Kerkring en de Breestraat verdwijnen. Maar welke soorten woningen komen ervoor in de plaats? Hoe gaat dit er uitzien en wat is de planning?

Op deze en meer vragen kan iedereen donderdag 11 december de antwoorden krijgen. Op de speciale inloopmarkt zullen voldoende mensen aanwezig zijn van alle uitvoerende partijen, waaronder Wooncompagnie, Gemeente Wieringermeer, de Bewonerscommissie en diverse architecten. Aan de hand van de eerste ontwerpschetsen met maquettes kunnen de aanwezigen zich bovendien een visueel beeld vormen van de plannen.

Enquête
De inloopmarkt zal starten met een terugblik op de afgelopen periode en op de bewonersavond in oktober. Vervolgens krijgen de Middenmeerders uitleg over de enquête waarmee zij hun mening kunnen uiten. Tot slot wordt iedereen, uitgenodigd de ontwerpen te bekijken en eventuele vragen te stellen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Opmerking voor de pers
De pers is van harte welkom tijdens de inloopmarkt van 19.30 tot 21.30 uur in de Oude Beurs in Middenmeer.

Marja van Daalen
Wooncompagnie
Geldelozeweg 41
1625 NW Hoorn
Tel.: 0229 - 751165 Fax: 0229 - 751151
www.wooncompagnie.nl m.vdaalen@wooncompagnie.nl