Ingezonden persbericht


Persbericht

Grootse banenmarathon in het Parkstad Limburg Stadion

Kerkrade, 2 december 2008 - Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw filiaal met grootse banenmarathon.

De van oorsprong Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten heeft in het Parkstad Limburg Stadion wel een heel bijzonder filiaal geopend. Hier heeft men op een prominente plek een grote ruimte van bijna 300 m2 ingericht. "Wat ons aan deze plek bijzonder aanspreekt is dat het er wemelt van bezoekers" aldus de kersverse kantoormanager Lizet Jurgens. "Dat komt omdat het stadion uitstekend bereikbaar is en centraal ligt. Door het uitgebreide winkel aanbod is er voor elk wat wils. Tussen al die bezoekers bevinden zich steeds mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Wat wij gaan doen is al die mensen in contact brengen met vacatures en Limburgse werkgevers."

Banenmarathon
Op 11 en 12 december vind er een grootse banenmarathon plaats. Dit gebeurt in samenwerking met prominente werkgevers uit de regio. Een perfecte gelegenheid voor werkzoekenden om een droombaan te vinden en ter plekke interessante werkgevers te spreken. Wiertz Personeelsdiensten stelt zich door middel van deze banenmarathon ten doel om extra werkgelegenheid te scheppen. "In deze wellicht economisch moeilijkere tijd moeten we vooral niet bij de pakken neer gaan zitten" aldus een woordvoerder. Iedereen is welkom, zowel werkgevers als werknemers!

Openingstijden banenmarathon
Donderdag 11 december van 14.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag 12 december van 12.00 uur tot 16.00 uur

Wiertz Personeelsdiensten zal in het filiaal Parkstad Limburg Stadion voor het eerst gaan werken met een nieuw concept. Werkzoekenden krijgen via allerlei digitale technieken uitgebreidere vacature-informatie dan gewoonlijk. Daarnaast vindt er doorlopend themaweken plaats. Tijdens deze themaweken zijn werkgevers persoonlijk ter plekke om te spreken met kandidaten.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende regionale intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 17 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.

Meer informatie kunt u opvragen bij Rik Franssen, hoofd sales support Wiertz Personeelsdiensten, Eurodepark 1-29, 6461 KB Kerkrade, T 045-5639240, E r.franssen@wiertz.com

---- --