Opsporingsbericht : vermissing Elisabeth VANDIJCK en Sarah SCHIZZAROTTO, 2 meisjes van 15.

11/12/2008 17:09

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Hasselt en in samenwerking met Child Focus - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Hasselt vragen te willen uitkijken naar 2 meisjes van 15 die sinds maandag 1 december 2008 worden vermist.

Elisabeth VANDIJCK uit Hasselt en Sarah SCHIZZAROTTO uit Genk gaan beide naar dezelfde school in Hasselt. Die maandagochtend 1 december kwamen de meisjes niet aan op school. Misschien heeft iemand ze nog gezien.

Elisabeth is slank en 1m67 lang. Zij heeft halflang donkerbruin haar en bruine ogen. Ze heeft een tongpiercing. Ze droeg een paarse pull onder een bruine lederen jas, een afgewassen jeansbroek en een zwart-groene sjaal.

Sarah is slank en ongeveer 1m60. Ze heeft zwart haar tot op de schouders en bruin-groene ogen. Ze heeft ook een piercing in de onderlip aan de rechterkant. Op het moment van de verdwijning droeg ze een grijze pull met kap en buidelzak onder een bruine lederen jas, een grijze jeansbroek en zwarte sportschoenen.

Ook aan Elisabeth en Sarah zélf wordt gevraagd een teken van leven te willen geven om hun familie en naasten gerust te stellen.

Hebt u de vermiste meisjes gezien of weet u waar ze verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119 of met Child Focus via het nummer 110.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat ook op www.politie.be in de rubriek "vermist"

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel