Gemeente Heerhugowaard


Schaatsbaan Stadsplein

Weer schaatsbaan op Stadsplein

Van 12 december tot en met 4 januari wordt het Stadsplein weer omgetoverd tot een ijsbaan met alle vertier dat daarbij hoort, zoals optredens, Koek en Zopie en een Grand Café. Bovendien is er dit jaar een extra ijsbaan van 7,5 bij 20 meter voor de kleintjes. Deze baan Na het succes van vorig jaar toen de ijsbaan zoân 25 duizend bezoekers trok, is besloten de ijsbaan een week eerder te openen. De formule is verder hetzelfde: de baan is open van 10.00 tot 22.00 uur, basisscholen kunnen er overdag tot aan de kerstvakantie exclusief schoolschaatsen, er kunnen schaatsen worden gehuurd en er zijn gedurende de drie weken tal van speciale attracties, dit jaar met meer aandacht voor jongeren.

Programma
Op dit moment wordt nog aan het definitieve programma gewerkt. Dat zal bekend worden gemaakt via een speciale website, een âHartje Winter-bijlage in Stadsnieuws van 2 december en informatie in lokale en regionale media.
Hartje Winter is een initiatief van de gemeente Heerhugowaard en wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, waaronder leden van ijsclub de Draai en bijdragen van het bedrijfsleven.

4-11-2008

banner gemeente Heerhugowaard