Gemeente Leidschendam-Voorburg


Doe mee met de Kidsrun

25 november 2008 - Op vrijdagavond 12 december kunnen basischool leerlingen van groepen 5 tot en met 8 in Leidschendam en Voorburg meedoen aan een spannende hardloopwedstrijd in het donker.

Wegens het grote succes van vorig jaar organiseert de gemeente Leidschendam-Voorburg ook dit jaar de Light in the Night Kidsrun in het Voorburgse sportpark Westvliet. Wethouder Gregor Rensen geeft om 20:00 uur het startschot op de atletiekbaan van atletiekvereniging Sparta.

De gemeente organiseert de wedstrijd vanuit het project Beweegmanagement om sporten te stimuleren. Meedoen kost niets, alleen sportiviteit en enthousiasme. Het inschrijfformulier is op de basisscholen te verkrijgen. Ouders van kinderen die het iets té spannend vinden, kunnen samen met hun kind mee doen. Supporters zijn uiteraard van harte welkom.

Alle deelnemers die de route van 2,5 kilometer uitlopen, krijgen een blinkende medaille. De kinderen die als 1e, 2e of 3e de finish bereiken ontvangen een super medaille.

De hardloopwedstrijd wordt georganiseerd met dank aan Atletiekvereniging Sparta en vele vrijwilligers. Meer informatie over de hardloopwedstrijd is te vinden op www.reactief.com.