Gemeente Haaksbergen


Vrijdagavond 12 december uitreiking vrijwilligersprijs 26-11-2008 Vrijdagavond 12 december uitreiking vrijwilligersprijs Vrijdagavond 12 december wordt voor het tiende opeenvolgende jaar bekend gemaakt wie naar huis gaan met de vrijwilligersprijzen 2008. Burgemeester Karel Loohuis presenteert deze avond en reikt namens de gemeenteraad de prijzen uit. De feestelijke prijsuitreiking vindt om 20.00 uur plaats in TEHA Theater De Kappen. Alle Haaksbergenaren die zich betrokken voelen zijn welkom.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door diverse leden van de band Distance. Plaatselijk cabaretier Joop Stroop zorgt voor de vrolijke noot. Er zijn diverse aanmeldingen binnen gekomen voor de drie categoriën vrijwilligers, organisaties en jong vrijwillig talent.

Waardering van gemeenteraad
De jury bestaat uit zes vertegenwoordigers van alle raadsfracties. Tien jaar geleden heeft de raad besloten om rond de internationale vrijwilligersdag (7 december) jaarlijks aandacht te hebben voor het zinvolle werk van vrijwilligers door een onderscheiding uit te reiken. Met het uitreiken van de vrijwilligersprijs spreekt de gemeenteraad haar waardering en erkenning uit.