Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Leo Petrus Innovatie Workshop: Een ton voor jouw groene idee?

12 december 2008 10.00 - 17.00 uur

De workshop 'Een ton voor jouw groene idee' biedt iedereen met een idee dat kan bijdragen aan een groene economie de kennis om dit idee om te zetten naar een businessplan. Dit businessplan kan uiteindelijk meedingen naar de `Leo Petrus Innovation Trophy' van B-Basic. Deze Innovatieprijs ter waarde van honderdduizend euro is bedoeld om de haalbaarheid van het idee te testen.

Tijdens de workshop zullen een algemene visie (Rotterdam School of Management), een technologische visie (Shell) en de visie van een investeerder op innovatie aan bod komen. Eerdere prijswinnaars van de Leo Petrus Innovation Trophy zullen vertellen over hun ervaringen. 's-Middags vindt er een brainstormsessie plaats, geleid door studenten van de Rotterdam School of Management.

De workshop is bedoeld voor iedereen die geĂŻnteresseerd is en meer wil leren over innovatie op het gebied van de groene economie. Voor meer informatie en om u aan te melden voor de workshop: mail naar info@b-basic.nl. Vermeld in de email uw naam en de naam van uw organisatie.

* Leo Petrus Innovatie Workshop: Een ton voor jouw groene idee?
* World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37, Rotterdam
* 10.00 - 17.00 uur