Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Leeuwarden, 8 december 2008

Foppe de Haan 'spruitjes' coach

Van vrijdag 12 december t/m zondag 14 december staat het WTC Expo in het teken van de winter. Dan vindt de Winterfair plaats, hét evenement vol inspiratie voor de wintermaanden.

De Winterfair is dé plek om met het hele gezin de wintertijd in te luiden. De Winterfair is helemaal uitverkocht, de exposanten inspireren de bezoekers met de leukste ideeën en aantrekkelijke aanbiedingen. Van mode- en interieuradvies, proeverijen en workshops tot de laatste inkopen voor onder de kerstboom.

Op de beursvloer is voor jong en oud vermaak. Naast de vele leuke stands kan men zich onder het genot van een glas glühwijn of warme chocolademelk en winterse hapjes laten inspireren door de leukste wintermode tijdens de modeshow. Op het workshopplein kan men aanschuiven bij een trendy workshop met bloemen, je eigen sieraden en kaarten maken of neem een facelift masker. Ook kan men op de beurs advies krijgen over het winterklaar maken van de auto. Een wedstrijd sneeuwkettingen aanbrengen zal hierbij niet ontbreken. De snelste van het weekend wint een set voor zijn/haar auto.

Op de zaterdagmiddag vindt er op de beurs een wedstrijd spruitjes schoonmaken plaats onder leiding van Foppe de Haan (trainer KNVB jong oranje). Hij zal de deelnemers naar de overwinning coachen. De link tussen Foppe de Haan en spruitjes? De spruitjestelers steken het Foppefonds van Foppe de Haan een warm hart toe en zullen op 13 december dit uitdragen ondersteunen. Daarnaast willen ze hiermee de spruitjes onder de aandacht brengen en laten zien wat je er allemaal mee kunt doen. Op de beurs kan men dan ook diverse lekkere recepten met spruitjes proeven.

Nieuw op de beurs is het KinderWinterland. Hier kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken met de leukste winteractiviteiten. Maak je eigen sneeuwster, kerstkaart of doe mee aan één van de spelactiviteiten. Ook is er een grote wensboom, zijn er echte dieren en mag je een rondje schaatsen op de ijsbaan niet missen!

Door de diversiteit op de beurs is de Winterfair een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Profiteer daarom van de speciale gezinskaart of koop uw kaarten online met korting. Kijk voor meer informatie op www.winterfair.wtcexpo.nl



Ingezonden persbericht