Kerstmarkt Dordrecht - Kwaliteit en Sfeer voorop

10/12/2008 11:17

Stichting Dordrecht Marketing

De Kerstmarkt is niet meer weg te denken uit Dordrecht. Wat een aantal jaar geleden klein begon is nu uitgegroeid tot een sfeervolle kerstmarkt. De Kerstmarkt is de grootste van Nederland met ruim 250 kramen. Het is echter vooral ook een gezellige kerstmarkt waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met name op het gebied van productaanbod van de standhouders is er divers aanbod.

Cadeautjes zijn er in overvloed maar het zijn niet alleen de pakjes die de Kerstmarkt maken tot wat het is. Dat doen de vele zingende koren en bands, de warme lekkernijen en natuurlijk de gezellige en mooie kerstijsbaan op het Scheffersplein. Op de website www.kerstmarktdordrecht.nl kunt u terecht voor een totaaloverzicht van alle evenementen en optredens tijdens de kerstmarkt.

Kerstbomen, naar schatting 300.000 lichtjes en diverse optredens zoals de sing-a-longs op het Stadhuisplein op vrijdag- en zaterdagavond maken het plaatje compleet.

Uniek in Nederland is de Elfenparade die plaatsvindt op zondag 14 december om 14.00uur. De Kerstman en de naar verwachtingen honderden kinderen, die verkleed zijn als kerstelf, maken een parade door de stad.

De Kerstmarkt heeft een route die voert door de historische binnenstad van Dordrecht die totaal in de sfeer van kerst is omgetoverd. De middeleeuwse Grote Kerk met zijn tuin in wintersferen, de historische Groenmarkt en de Voorstraat zijn tevens niet te missen in het geheel.

En dan is er ook nog de Kerstijsbaan Dordrecht. Vol spanning wachten op de eerste ijspegels hoeft niet meer, want op het Scheffersplein kunnen de schaatsen tijdens de Kerstmarkt al uit het vet! Minder sportief, maar toch graag kijken? Neem plaats onder het warme winterdak, pak een heerlijke wafel erbij en het genieten gaat vanzelf!

De Kerstmarkt Dordrecht is vrijdag 12 en zaterdag 13 december geopend van 10.00 - 21.00 uur en op zondag 14 december van 11.00 - 17.00 uur. Natuurlijk zijn ook de winkels in het centrum open.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.kerstmarktdordrecht.nl