Gemeente Valkenswaard

voor gemeentelijke basiskaart

Metingen voor gemeentelijke basiskaart

Medewerkers van de gemeente Valkenswaard zijn gestart met het meten van veranderingen (mutaties) voor de digitale gemeentelijke basiskaart. Wijzigingen ontstaan in de meeste gevallen door bouwaanvragen. Wanneer bouwwerken gerealiseerd zijn, worden deze door een landmeter ingemeten voor verwerking in de gemeentelijke basiskaart.

De metingen vinden de komende tijd plaats in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft. De landmeters verrichten metingen in het openbaar gebied (bijvoorbeeld aan wegen), maar vooral bij particulieren.

Wij vragen u om medewerking te verlenen, wanneer een landmeter vraagt of hij/zij uw perceel mag bezoeken. De medewerkers kunnen zich legitimeren en meten in principe alléén de maatvoering van de buitenkant van het bouwwerk.

Met eventuele vragen over de werkzaamheden of de digitale gemeentelijke basiskaart, kunt u terecht bij de heren M. van de Spijker en P. Oomens van de afdeling Leefomgeving van de gemeente Valkenswaard. De heer Van de Spijker is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083668 en de heer Oomens via nummer 040-2083667.