RTL Group

700.000 kijkers zien Ivan spannende finale 'So You Think You Can Dance' winnen

Danstalent Ivan is gisteren tijdens de superspannende finale van van het RTL 5-programma So You Think You Can Dance uitgeroepen tot meest favoriete danser van Nederland. 700.000 kijkers zagen hoe de dansstrijd na een geweldige show vol spectaculaire choreografieën eindigde voor Annemiek en Julia en beleefden het zenuwslopende uitslagmoment mee met Ivan en Timor. In de RTL 5-doelgroep 20-34 jaar scoorde de show een zenderaandeel van 16,3%, gevolgd door de resultshow met een zenderaandeel van 22,7%.

Remko van Westerloo, programma directeur van RTL 5: So You Think You Can Dance is een prachtige verrijking voor RTL 5. Het programma is authentiek, sympathiek en heeft aangetoond dat talentenjachten nog zeer levensvatbaar zijn. Ook ben ik bijzonder aangenaam verrast dat Nederland zoveel echt danstalent bezit. Het niveau en de kwaliteit is ongelooflijk hoog.

Website: www.soyouthinkyoucandance.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl