Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 12-12-2008

Politie heeft veel werk aan winkeldieven

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL: De politie heeft donderdag veel werk gehad aan diverse winkeldieven.

Het begon kort voor 15.00 uur met de aanhouding van een 64-jarige inwoner van Halsteren bij een elektronicawinkel aan de Burgemeester Van Hasselstraat in Bergen op Zoom. Hij had volgens het personeel de beveiliging van een cd verwijderd. De man kreeg op het bureau een transactie van 150 euro die hij betaalde.

Daarna volgde kort na 15.00 uur de aanhouding van een 17-jarige jongen uit Delft. Hij wilde bij een warenhuis aan de Dokter Brabersstraat in Roosendaal een sweater stelen, maar dat werd doorzien. De jongen is meegenomen naar het bureau.

Een 19-jarige Bulgaarse vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats werd bij een supermarkt aan de Philipslaan in Roosendaal aangehouden. Dat gebeurde trond 16.15 uur. De vrouw had twee bussen deodorant in haar kleding gestoken. De Bulgaarse is na verhoor overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie voor een onderzoek naar haar status.

Bij een winkel aan de St. Josephstraat in Bergen op Zoom werd rond 16.40 uur een 14-jarig meisje uit Bergen op Zoom in de kraag gegrepen. Ze wilde er met mascara vandoor gaan, maar dat ging niet door. In overleg met Justitie wordt bekeken of het meisje kan worden verwezen naar bureau HALT.

Steenbergenaar gearresteerd na mishandeling vriendin

BERGEN OP ZOOM: Een 40-jarige man uit Steenbergen is vrijdagmorgen rond 05.30 uur aangehouden in een woning in Rilland. Dat gebeurde nadat zijn 28-jarige vriendin uit Bergen op Zoom aangifte had gedaan van mishandeling in haar woning in de wijk Zeekant. Tijdens een ruzie rond 03.30 uur werd ze diverse malen in haar gezicht geslagen. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Automobilist (19) knalt tegen boom in Hoeven

HOEVEN: Een 19-jarige automobilist uit Oudenbosch was vrijdagmorgen rond 00.40 uur op de Sprangweg betrokken bij een eenzijdig
verkeersongeval. Door onbekende oorzaak raakte hij van de weg en knalde tegen een boom. Daarna belandde hij met de auto in de sloot. De man zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij is met diverse verwondingen overgebracht naar het Amphia Molengracht in Breda. De auto waarin de man reed, werd zwaar beschadigd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 12-12-2008 13:47 | © Regio Midden en West Brabant |