Relatieplanet lanceert relatiecadeaubon

12/12/2008 16:45

Telegraaf Media Nederland

Datingsite Relatieplanet geeft vanaf vandaag liefde cadeau met de lancering van de relatiecadeaubon. Een uniek concept in Nederland waarmee je iemand wellicht wel de liefde van zijn of haar leven cadeau doet.

Relatiecadeaubon

De relatiecadeaubon is te verkrijgen in drie verschillende bedragen waarmee de ontvanger recht heeft op een full membership op Relatieplanet van respectievelijk 10 dagen, één maand of drie maanden. Dit membership houdt in dat je toegang krijgt tot alle functionaliteiten van Relatieplanet, waaronder anoniem bellen en de 1-op-1 chat. Uiteraard heeft de bon als doel de ideale partner te vinden en wie gunt dat zijn naasten singles nou niet? Volgens Tjeerd Korenstra - directeur van Relatieplanet - is er een groeiende vraag naar een dergelijke bon. "Met de lancering van de relatiecadeaubon willen we online daten nog verder uit de taboesfeer halen. Bovendien is er een grote vraag vanuit onze members, die andere singles in hun omgeving maar wat graag over de streep willen trekken".

Uniek concept

Er bestonden al heel wat soorten cadeaubonnen, maar de relatiecadeaubon is een uniek concept in Nederland. "En daar zijn we best een beetje trots op" vervolgt Korenstra. "We zijn natuurlijk al jaren de grootste en bekendste datingsite van Nederland, maar de tijd staat niet stil. Er is behoefte aan vernieuwing en online daten is inmiddels al veel meer geaccepteerd dan een aantal jaren geleden. Toch merken we nog steeds dat mensen een duwtje in de rug nodig hebben en dat hopen we met deze bon te bieden".

Relatiegeschenk

De relatiecadeaubon is letterlijk een relatiegeschenk, want het is natuurlijk de bedoeling dat de ontvanger hiermee een nieuwe relatie vindt. De relatiecadeaubon is niet alleen leuk om te geven aan vrienden of familie, maar ook uitermate geschikt voor het bedrijfsleven om in te zetten als verkoopbevorderende incentive én als relatiegeschenk.

Waar verkrijgbaar?

De relatiecadeaubon is op dit moment te verkrijgen via www.relatiecadeaubon.nl. Naast de papieren variant, die ruimte geeft aan een persoonlijke boodschap en is voorzien van een mooie cadeau envelop, is er ook een digitale variant. Binnenkort zal de bon ook verkrijgbaar zijn via andere verkoopkanalen.





http://relatieplanet.nl