Politie Gelderland-Zuid

Inbrekersgilde actief in Millingen a/d Rijn

Millingen a/d Rijn, 12-12-2008 o Bij de politie komen de laatste paar dagen opvallend veel aangiften binnen van inbraken in woningen in Millingen a/d Rijn.

Op dit moment zijn er al zeker tien aangiften binnen van inbraken in woningen. De inbraken vinden veelal in de nacht plaats. De inbrekers hanteren veelal eenzelfde soort handelwijze. Via de achterzijde van de woning wordt een raam of deur geforceerd om de woning binnen te kunnen. Ook bijgebouwen zoals schuren en garages worden soms bezocht. Twee woningen aan de Burg. Eijckelhofstraat, en woningen aan respectievelijk de Van Lyndenstraat, Heerbaan, Zalmstraat, Rivierstraat en de Prinses Irenestraat zijn inmiddels al door het dievengilde bezocht.

Oproep

De politie onderzoekt deze zaken en vraagt getuigen zich te melden. Mensen die de afgelopen dagen in hun buurt iets bijzonders is opgevallen worden verzocht contact op te nemen met team Groesbeek op telefoon 0900-8844. Ook mensen die meer kunnen vertellen over de mogelijke dader(s) of anderszins voor het onderzoek relevante informatie hebben, worden verzocht te bellen. Anoniem informatie doorgeven kan ook, namelijk via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laatst gewijzigd 12-12-2008 16:27 | © Regio Gelderland-Zuid |