Gemeente Winterswijk


Burgemeester bedankt fotografen voor promotie Winterswijk


11 december 2008

Winterswijk - Vandaag, 11 december 2008, zette burgemeester Van Beem drie zeer verraste inwoners van de gemeente Winterswijk in het zonnetje. De genodigden waren mevrouw Gé Schippers-Ensing, mevrouw Willy Bonnink-Naves uit Winterswijk en de heer Henk Wiggers uit Winterswijk-Miste. Al geruime tijd zenden genoemde personen prachtige foto's van Winterswijk in naar de weerberichten op televisie.

Het inzenden van foto's door de drie promotors sluit volgens burgemeester Van Beem geweldig aan bij de Citymarketingcampagne van de gemeente Winterswijk. De prachtige sfeerbeelden geven vaak de kracht van Winterswijk met haar prachtige landschap weer en nodigen daarbij toeristen uit een bezoek te brengen aan Winterswijk. Door hun bijdrage zetten ze Winterswijk nog serieuzer op de kaart.

Waardering
De burgemeester sprak zijn waardering uit voor het unieke initiatief van de drie fotografen. Al een aantal jaren leveren de drie fotografen uit Winterswijk bijna dagelijks foto's aan bij het Meteo Consult. Daar worden de foto's voor de weerberichten van bijvoorbeeld NOS, RTL4 en Omroep Gelderland geselecteerd voor de televisie-uitzending. Als er één van de ingezonden foto's op de televisiebeelden langs komt, worden de drie fotografen alleen nog maar meer gestimuleerd om foto's in te blijven sturen. Naast het maken van weerfoto's maken de drie ook heel graag foto's van de natuur. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ze zonder camera van huis vertrekken. Burgemeester Van Beem dankt de promotors voor hun inzet en overhandigt hen een cadeaubon en een bos bloemen.