BlackLight Power Inc. kondigt eerste commerciële licentie met Estacado Energy Services aan

CRANBURY, New Jersey, December 11 /PRNewswire/ --

- Niet-exclusieve licentie om tot 250 MW voortdurende stroom te produceren
BlackLight Power (BLP) Inc. kondigde vandaag zijn eerste commerciële licentie aan met Estacado Energy Services, Inc. in New Mexico, een volle dochteronderneming van Roosevelt County Electric Cooperative, (Estacado). In een niet-exclusieve overeenkomst heeft BLP een licentie verleend aan Estacado om het BlackLight Process te gebruiken samen met een bepaalde energietechnologie van BLP voor de productie van thermische of elektrische stroom. Estacado kan een bruto thermische stroom produceren tot een maximale voortdurende capaciteit van 250 MW of het kan deze thermische stroom omzetten tot een overeenstemmende elektriciteit.
BlackLight Power is vastberaden om elke toekomstige ontwikkeling aan te kondigen van zodra deze zich voordoet.
Info over BlackLight Power
BlackLight Power Inc. is de uitvinder van een nieuwe, primaire energiebron en een nieuwe branche waterstofchemie met brede commerciële toepassingen. BlackLight Power heeft een nieuwe primaire energiebron uitgevonden die kan worden toegepast op verwarming, gedistribueerde energieopwekking, centrale energieopwekking en drijfkracht gebaseerd op een nieuw chemisch proces waardoor de latente energie van het waterstofatoom wordt vrijgelaten: het BlackLight-proces.
Meer informatie kunt u vinden op http://www.blacklightpower.com/ Over Estacado Energy Services, Inc.
Estacado is een volle dochteronderneming van Roosevelt County Electric Cooperative, (RCEC) in New Mexico. Met meer dan 2757 mijl in werking gestelde lijnen in oost-centraal New Mexico, voorziet het Dora, Elida, Floyd, Arch, Rogers, Milnesand, Causey and Portales van energie. Mediacontacten:
Ramya Kumaraswamy
Hill & Knowlton voor BlackLight Power Inc.
Mobiele: +1-646-552-8639
Kantoor: +1-212-885-0552
ramya.kumaraswamy@hillandknowlton.com
Ramya Kumaraswamy van Hill & Knowlton voor BlackLight Power Inc., Mobiele: +1-646-552-8639, Kantoor: +1-212-885-0552, of ramya.kumaraswamy@hillandknowlton.com