Leden CNV Zelfstandigen adverteren half jaar gratis op Marktplaats

12/12/2008 07:00

CNV Vakcentrale

CNV Zelfstandigen geeft haar leden een praktisch kerstcadeau. Het komende half jaar mogen ze gratis adverteren op Marktplaats.nl binnen de rubriek Diensten en Vakmensen. Deze rubriek is de snelst groeiende rubriek op Marktplaats.nl en wordt maandelijks 2.5 miljoen keer geraadpleegd. Een goede mogelijkheid dus voor freelancers, ondernemers en kleine zelfstandigen om hun naamsbekendheid te vergroten en hun diensten kenbaar te maken aan een breed publiek.

CNV Zelfstandigen ziet het als haar taak om kleine zelfstandigen op allerlei manieren bij te staan: door juridisch advies en bijstand, het regelen van kortingen op verzekeringen en het bieden van praktische bedrijfsondersteuning - o.a. administratieservice, contractservice en incassoservice. Zodat iedere zelfstandige goed voorbereid en met succes kan ondernemen. Want 'verantwoord zelfstandig', dat is het doel en motto van CNV Zelfstandigen.

In deze economisch spannende en onzekere tijd staan veel kleine zelfstandigen voor de uitdaging om nieuwe en creatieve manieren te vinden om nieuwe klanten te werven en hun af- en omzet te handhaven en/of te vergroten. Het adverteren op Marktplaats.nl kan hiervoor een effectief middel zijn.

Adverteren op Marktplaats.nl binnen de rubriek Diensten en Vakmensen levert de zelfstandige veel extra's op: de advertentie komt elke twee weken bovenaan te staan, het bedrijf is makkelijk te vinden via Google en andere zoekmachines en er is bij te houden hoe veel mensen de advertentie bekijken.

CNV Zelfstandigen hoopt haar leden hiermee een goede aanzet te geven tot een succesvol 2009.





http://www.cnvzelfstandigen.nl

http://www.cnv.nl