Atlantic Telecom levert sms diensten Dakar 2009

12/12/2008 09:03

PR Newswire

VENRAY, Het Nederland, December 12 /PRNewswire/ --

- Sinds vandaag levert Atlantic Telecom sms diensten aan Team De Rooy tijdens Dakar 2009 en de Africa Race 2008.

Nieuw is de dienst SMS-2-PDF waarin een aanvrager per sms documenten kan bestellen die hem dan per email worden toegestuurd. Team De Rooy gebruikt als eerste deze dienst om foto's ter beschikking te stellen die alleen op deze manier te verkrijgen zijn. Met de sms-tekst DAKAR "emailadres" naar 4411 ontvangt de aanvrager op het emailadres de foto van de dag. De kosten van deze sms dienst staan op http://www.dakar-derooy.com.

Een SMS bericht is beperkt in grootte. Met SMS-2-PDF komt dit te vervallen en kan een aanbieder meer informatie, gratis of betaald, per sms aanbieden dan voorheen mogelijk was.

Fans van Team De Rooy kunnen zich ook dagelijks laten informeren over de actuele stand van zaken. Dit is een abonnementsdienst waarvoor men zich kan aanmelden op de site van Team De Rooy.

Atlantic Telecom onderschrijft de SMS Gedragscode waardoor abonnees er zeker van zijn dat ze zich altijd weer kunnen afmelden.

Over Atlantic Telecom

Atlantic Telecom is een full-service provider op het vaste net en biedt vele telecomdiensten aan zoals CPS, analoge en ISDN lijnen, vaste aansluitingen, 0800/0900/088-nummers, SMS diensten, telefonisch vergaderen en Fax to Email. Meer info: http://www.atlantic.nl of http://sms.atlantic.nl