Ingezonden persbericht


PRESSRELEASE

Amsterdam, 12 december 2008

JuniorSenior wint European Excellence Award 2008

Het internationaal opererende marketingbureau JuniorSenior heeft in Budapest de prestigieuze European Excellence Award 2008 gewonnen voor het Nederlands Kampioenschap Achteruit Inparkeren voor Vrouwen.

JuniorSenior Nederland was met het Nederlands Kampioenschap Achteruit Inparkeren voor Vrouwen genomineerd in de categorieën Event en National and Regional Campaigns Benelux. Voor JuniorSenior Hongarije was er ook nog eens een eervolle nominatie voor de Signal campagne in de categorie National and Regional Campaigns Hongarije, Tsjechie en Slowakije. Het Hertz evenement werd gisteren in Budapest uit 1100 inzendingen verkozen tot beste Event in Europa.

In mei 2008 besloten JuniorSenior en Hertz af te rekenen met het imago dat vrouwen niet achteruit in kunnen parkeren. De strijd tussen de vrouwen in de straten van Amsterdam bleef niet onopgemerkt door de internationale media. Radio- en tv-ploegen kwamen van heinde en verre om verslag te doen van dit evenement. Ook de jury van de European Excellence Award 2008, bestaande uit verschillende internationale communicatie-experts, vond het event een bijzondere prestatie.

In Budapest moest JuniorSenior het in de finale opnemen tegen vier ander bureaus in de categorie 'event'. Alleen de meest opmerkelijke prestatie kon winnen en hier is JuniorSenior op internationaal niveau ruimschoots in geslaagd.

Over JuniorSenior
JuniorSenior is een internationaal opererend fullservice communicatiebureau, gespecialiseerd in communicatie met jonge mensen en doelgroepen. Het buro is het resultaat van een fusie tussen het voormalige KidsBizz en Down Under (The Creative Tribe). Drie jaar geleden werd gestart met de export van expertise over jongeren en hun mediagebruik met als gevolg dat er inmiddels JuniorSenior kantoren zijn geopend in onder meer Parijs, Budapest en Praag. JuniorSenior werkt voor klanten als Unilever, Hertz, Chupa Chups, Henkel, Fairfood, Ubisoft, CliniClowns, Surfspot en Campina. Kijk voor mee informatie op www.jr-sr.com

Over de Excellence Award
De Excellence Award is een hoogstaande internationale prijs in de communicatiebusiness. Alleen de meest opmerkelijke prestaties komen in aanmerking voor nominatie. Dit jaar vond de uitreiking plaats op 11 december waarbij internationale professionals op communicatiegebied een definitief oordeel vellen. http://www.excellence-awards.eu/awards

Einde persbericht

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Noot voor de redactie,