DetaShare.com trekt de recruitment branche uit de problemen


DetaShare.com eerste online platform ter samenwerking van Detachering/Uitzend en W&S bureaus

HELLEVOETSLUIS, 20081212 -- DetaShare.com is het eerste online, onafhankelijke platform dat de samenwerking tussen verschillende soorten recruitmentbureaus moet bevorderen. Door anoniem de samenwerking aan te gaan is er ook geen spraken van machtsposities door grotere recruitmentbureaus. Door DetaShare.com te gebruiken zal het bureau in één klap een stuk bredere markt kunnen benaderen zodat bijv. een recruitmentbureau dat zich specialiseert in finance ook de behoefte van opdrachtgevers naar mensen uit de verzekeringswereld kan oppakken. Door de samenwerking tussen verschillende recruitment takken zoals detacheringbureaus, uitzendbureaus en werving & selectie bureaus, zullen alle vragen, op alle niveaus en voor elk soort ingevuld kunnen worden.

Sterke vraag naar goede kandidaten
Doordat er steeds meer slecht nieuws berichten verschijnen en de recruitment markt voor de bureaus magerder schijnt te worden, is dit de perfecte oplossing om toch voorzien te zijn van het juiste kandidaten aanbod. Door middel van een uniek doorleen concept op DetaShare.com zal de opdrachtgever tevreden gehouden worden zonder dat deze iets merkt van de samenwerking op DetaShare.com, dit kan de magere jaren weten te beperken.

Gratis en geheel vrijblijvend een maand testen en uitproberen
Doordat DetaShare.com het eerste online platform voor recruitmentbureaus is, kun je je als bureau gratis en geheel vrijblijvend aanmelden op DetaShare.com zodat de handigheid van dit online platform zelf ervaren kan worden. Na een maand is er de keuze uit 4 pakketten, het zogenaamde brons, zilver, goud en diamant pakket. De diamanten pakketten zijn op basis van maatwerk.

Over Rivano
DetaShare.com is een project van Rivano, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in websites bouw voor speciale projecten. Op het vlak van online platformen heeft Rivano al diverse succesvolle projecten onder zijn hoede. Rik van Noord, Directeur Rivano: "Nadat we de signalen uit de markt kregen dat de recruitment markt weer een beetje in schijnt te vallen hebben we een platform weten te ontwikkelen waarmee dit terugkomende probleem misschien wel te voorkomen valt. Op verschillende bedrijfsvlakken zie je dat samenwerking voor iedereen loont, bij recruitmentbureaus gaat samenwerken vrij moeilijk ivm de grote concurrentie, door middel van DetaShare.com is hier een einde aan gekomen en kan er goed, succesvol samengewerkt worden".


DetaShare





Ingezonden persbericht