Vijfduizendste nieuwsbericht op Transport Online


Damwoude, 20081212 -- Transport Online heeft vrijdag 12 december het vijfduizendste nieuwsbericht geplaatst. Het gaat goed met de site voor de transportbranche. Zowel chauffeurs, transportondernemers en andere geïnteresseerden weten de weg te vinden naar de site die onder leiding staat van Esther van der Wal-de Vries uit Damwoude.

Dat is ook te merken uit de vele reacties die er komen. De bezoekers zijn geïnteresseerd in wat er leeft in de transportwereld. Dat is evenmin onopgemerkt gebleven bij collega's van andere media. Regelmatig worden journalisten door onze primeurs op het goede spoort gezet. Ook is er belangstelling van televisieprogramma's, zoals Een Vandaag.

Redacteuren van Transport Online werken deze periode hard om alle berichten snel en zorgvuldig op Transport-Online te krijgen. Het succes is vooral te danken aan de bezoekers. Door hun belangstelling en reacties is het schrijven van al het nieuws een grote uitdaging. Uiteraard zitten er ook veel verdrietige zaken tussen. De kredietcrisis maakt aan alle kanten slachtoffers en ook de transportbranche wordt getroffen. Hier nieuws over brengen is pittig, maar betekent voor de gedupeerde personeelsleden van failliete bedrijven wel duidelijkheid over het hoe en waarom.