Opleiding Shu'em Sjamanistisch Genezer voor de laatste keer van start


AMSTERDAM, 20081212 -- Begin februari 2009 gaat de Opleiding Sjamanistisch Genezer voor de laatste keer van start in zijn huidige vorm. Oprichter en docent Stefan Wils neemt afscheid van deze unieke opleiding. Een opleiding ontstaan vanuit persoonlijke ervaring en uitgegroeid tot een krachtige methode van bewustzijnsontwikkeling en innerlijke groei.

Sjamanisme is het oudste en meest oorspronkelijke pad van geestelijke ontwikkeling dat de mensheid kent. Nog altijd heeft het een zeer krachtige werking in de menselijke psyche en wordt het ingezet voor healing, bewustzijnsontwikkeling en transformatie. Duizenden jaren fungeerden de sjamanen als mythebrengers, heelmeesters en zieners voor de samenleving waarin ze leefden. Hun kennis en wijsheid is door de eeuwen heen overgedragen van sjamaan op leerling.

Sjamaan Stefan Wils heeft vele duizenden healingen gegeven en brengt in de Opleiding Sjamanistisch Genezer zijn persoonlijke ervaring over. Nog één keer bestaat de mogelijkheid deze Opleiding bij Stefan te volgen. Ter gelegenheid van het aanstaande afscheid is een interview verschenen onder de titel `De Weg van de Innerlijke Krijger'. Dit interview gaat in op wie deze man is, hoe hij sjamanisme, spiritualiteit en groei ziet en hoe hij tot sjamanisme en `sjamaan zijn' is gekomen.

Het interview `De Weg van de Innerlijke Krijger' is in zijn geheel te lezen op: www.shuemamsterdam.nl/interview.htm

Vanaf september zullen andere docenten invulling en vorm geven aan het programma van deze Opleiding.





Ingezonden persbericht