Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Afhaalchinees met Kerst

Op vrijdag 12 december om 20.15 uur spelen TVA uit Amsterdam en Op de Geest uit Nijmegen een Grote Kerst Improshow in het Lindenbergtheater in Nijmegen.

Dit keer geen gewone theatersport voorstelling maar geïmproviseerde lange verhalen. Acht improvisatie acteurs spelen diverse verhalen die bol staan van de decembergevoelens als echte liefde, warmte en vriendschap. Verhalen waarbij het kerstverhaal in het niet valt. Het theater wordt ondersteund door live geïmproviseerde muziek.

Hoogtepunt van de voorstelling is "de afhaalchinees met kerst". Op de Geest en TVA brachten deze nieuwe improvorm eerder dit jaar met groot succes op het improvisatiefestival in Groningen. Bewoners van een klein dorp ontmoeten elkaar elke zondagavond bij de afhaalchinees. Zelfs met kerst. Bij ieder bezoek krijgen de relaties tussen de dorpsbewoners meer betekenis. Alles volledig geïmproviseerd op basis van suggesties van het publiek.

Op de Geest en TVA zijn twee van de meest ervaren theatersportverenigingen van Nederland. De acht spelers/sters zijn samen goed voor 120 jaar impro-ervaring.

Na deze avond zult u de winterslaap voorlopig niet vatten, en gaat u gegarandeerd met 70 nieuwe vrienden de deur uit. De langste nacht nadert...

Een kaartje kost E 9. Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.

--------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17

Vrijdag 12 december 2008
20:15 uur
Lindenbergtheater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Kaartjes: E 9
024 - 327 37 37