Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rauwe Vrouwen

Vrijdag 12 december 2008
Doors open 23.00 tot 10.00 uur.
Odeon Amsterdam

Tamme tijden zijn voorbij; Rauwe Vrouwen tot 10.00 s'ochtends!

Eigenwijs als de Rauwe Vrouwen zijn, geven zij een antwoord op de tamme openingstijden in Amsterdam. De zesde editie Rauwe Vrouwen biedt daarom feest en after op één locatie. Vanaf 23.00 tot 10.00 in de ochtend zal er heerlijke techno, electro en progressive house door (extra) speakers knallen.

Met ook dit keer geheel volgens concept een super sterke line-up met uitsluitend vrouwelijk schoon achter de decks. De Rauwe Vrouwen bestaan deze avond uit; de queen of detroit techno Estroe, de combinatie looks en skills Dorine Dorado,super talent Johanna Mercker, debutant Planet Sem en initiatiefnemers Linke Leo en Miss Marjory Mae. En als klap op de vuurpijl Sandrien die één van haar eerste LIVE setjes ten gehore brengt.

Deze line-up wordt nog eens aangevuld met act's van onder andere 'The Colour of Sin'.Haar zang en performance staat menig feestganger in het geheugen gegrift. Lau dance productions zorgt voor de nodige danspasjes. Wie kent ze niet van de tapdans op techno op Linke Fritz!

Met deze line-up en act's wordt dit met zekerheid een heerlijk avondje in de Odeon Amsterdam. Fasten your techno-seatbelts voor Rauwe Vrouwen!

Rauwe Vrouwen! Slapen is nog nooit zo zondig geweest..

Tijd: 12 december van 23:00 tot 10:00.
Plaats: Odeon Amsterdam

DJ's:
Estroe
Sandrien LIVE
Johanna Mercker
Dorine Dorado
Miss Marjory Mae
Linke Leo

Planet Sem

Act: The Colour of Sin

Dans: Lau Dance Productions

Doorbitch: Tinkerbell

Prijs: E12,-
VVK: E10,-
www.paylogic.nl

Voor meer info:
www.odeonamsterdam.nl

---- --