Ingezonden persbericht


Persbericht

-Beste service en advies bij De Hypotheekshop -

De Hypotheekshop in IJsselstein wint Klantbeleving Award

Huizen, 12 december 2008 - De Hypotheekshop in IJsselstein heeft de Cardif Klantbeleving Award 2008 gewonnen. De vestiging van Arjen Groot en Johan Neuteboom presteerde het afgelopen jaar het best in een onderzoek naar de beleving van klanten bij financieel adviseurs. 'Onafhankelijk, excellent advies in combinatie met een professionele, betrouwbare uitstraling gaven uiteindelijk de doorslag', aldus de jury.

Mystery shopping
De Klantbeleving Award is een initiatief van verzekeraar Cardif om de klantbeleving bij tussenpersonen te optimaliseren. Gedurende het jaar zijn intermediairs anoniem bezocht door zogenaamde mystery shoppers. Hierbij is gelet op de algehele presentatie, kwaliteit, professionaliteit, algehele communicatie en het klantgericht handelen. De Hypotheekshop in IJsselstein heeft deze test uiteindelijk als beste doorstaan.

Hypotheekshop IJsselstein
Arjen Groot: 'Wij zijn trots op deze Klantbeleving Award. Wij zijn al jaren bezig onze dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen. Het is daarom ontzettend plezierig te mogen constateren dat onze gezamenlijke inspanningen tot dit resultaat geleid hebben. Het mag duidelijk zijn dat bij ons de klant centraal staat. Walter van Bijsterveld heeft uiteindelijk voor dit uitstekende resultaat gezorgd. Ook onze collega Marian Jansen uit Wijk bij Duurstede heeft met een 9, hoge ogen gescoord binnen dit onderzoek.'

Duidelijk verhaal
Ook de Centrale Organisatie van De Hypotheekshop is blij met deze prijs. Ron Bavelaar, algemeen directeur: 'Deze prijs is een beloning voor de investeringen van onze kantoren in opleidingen en het adviesproces. En dat vertaalt zich in een hoogwaardig én betrouwbaar advies. Uit het rapport blijkt ook duidelijk dat het advies niet alleen inhoudelijk goed was, maar dat de boodschap ook nog eens op een heldere manier is overgebracht.'

De Hypotheekshop
Met circa 200 vestigingen in heel Nederland is De Hypotheekshop de grootste, financiële adviesketen, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.