Ingezonden persbericht


Hotel Des Indes presenteert haar eigen Cigar Lounge

Hotel Des Indes in Den Haag heeft maandagavond 8 december officieel haar nieuwste aanwinst gepresenteerd en geopend: Cigar Lounge DesInDes. Met de eigen Cigar Lounge wil Hotel Des Indes een exclusief thuis creëren voor de sigaarroker.

In wat voorheen de Anna Pavlova Bibliotheek was bevindt zich sinds maandag 8 december j.l. de Cigar Lounge DesInDes. Dat de Cigar Lounge exclusief wenst te zijn blijkt uit het maximum aantal leden van 40 voor de "sigarenkluis", waarbij elk lid zich door een tweetal introducees per bezoek mag laten vergezellen. De leden kunnen in de Cigar Lounge van een echte sigaar genieten. Tevens is de lounge toegankelijk voor hotel- en restaurantgasten die een sigaar willen roken.

De sigaren welke verkocht worden zijn met zorg en precisie gekozen door het hotel in samenwerking met Yvonne van Horssen, eigenaar van sigarenwinkel Cuesta-Rey Cigar Shop en G. De Graaff in Den Haag. Zij heeft jarenlange ervaring met en grote kennis van de verschillende type sigaren. Haar producten en kennis blijken de juiste aansluiting te bieden bij Hotel Des Indes. Voor de sigarenkaart van de Cigar Lounge is gekozen voor 8 soorten sigaren, afkomstig uit onder andere Cuba en de Dominicaanse Republiek. Hotel Manager Pierre-Henri Bovsovers is bijzonder trots dat het hotel nu haar eigen Cigar Lounge heeft: "De Cigar Lounge moet een plek zijn waar men in een rustige ambiance kan genieten van een bijzondere selectie Cubaanse en Dominicaanse sigaren. De beschikbare plaatsen zijn bij voorrang gereserveerd voor de leden en onze restaurantgasten"

Over Hotel Des Indes
Hotel Des Indes werd van oorsprong gebouwd als een stadspaleis. Het hotel opende haar deuren in 1881 als een luxe hotel en heeft sindsdien vele koningen, staatshoofden, aristocraten en bekendheden ontvangen. In 2006 onderging het hotel een grote renovatie door de architect Jacques Garcia, waarbij de 92 hotelkamers, suites en publieke plekken opnieuw werden ingedeeld.

De historische grandeur en ondergewaardeerde elegance van het eigendom, samen met het comfort van de uitgesproken Luxury Collection services en de discrete moderne technologie, maakt Hotel Des Indes de plaats om te verblijven in Den Haag voor de gesofisticeerde wereldreiziger.

V.l.n.r. Jan de Kok (eigenaar Giorgetti), Rob Brinkel (mede-eigenaar Hotel Des Indes), Pierre-Henri Bovsovers (hotel manager)

Het interieur van de nieuwe Cigar Lounge

Algemene gegevens:
Lange Voorhout 54-56, 2514 EG Den Haag
In de oude Anna Pavlova Bibliotheek van Hotel Des Indes Openingstijden van 10.00uur - 01.00uur
Capaciteit 20 zitplaatsen
070 316 2345



Ingezonden persbericht