Politie Zeeland


---


O-2390-2008 Portemonnee gestolen in Goes
Vrijdagmiddag werd in een winkel aan de Kolveniershof in Goes de portemonnee van een 56-jarige vrouw uit die plaats gestolen.
In de portemonnee, die uit haar tas werd weggenomen, zaten meer dan honderd euro en persoonlijke papieren.

O-2391-2008 Aanrijdingen in Goes
Op de Ringbaan West vond vrijdag om 13.10 uur een aanrijding plaats.
Een 36-jarige automobiliste uit de gemeente Goes reed achter een bestelauto, bestuurd door een 57-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland. De man stopte om iemand in te laten stappen en de vrouw kon niet tijdig remmen. Zij raakte gewond aan haar knie. Haar 4-jarig dochtertje, dat ook in de auto zat, liep nekklachten op. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De auto's raakten beschadigd.

Vrijdag om 09.00 uur gebeurde op de Van Hertumweg een aanrijding.
Een 22-jarige Middelburgse bestuurder van een vrachtwagen remde af voor een voor hem rijdende, links afslaande, persoonauto. Achter de vrachtwagen reed een 44-jarige man uit Rhoon, die ook tijdig afremde. Echter, de daarachter rijdende bestuurster van een bestelbusje, een 43-jarige vrouw uit Kapelle, kon niet meer stoppen en reed regen de personenauto. De personenauto botste daarna tegen de vrachtwagen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Z-2392-2008 Zakkenrollers in Terneuzen
In Terneuzen werden vrijdagmiddag twee vrouwen uit die plaats beroofd.
Een 83-jarige vrouw werd beroofd in een winkelpand in de Arsenaalstraat. Toen zij wilde afrekenen bleek al haar geld, meer dan honderdvijftig euro, uit haar portemonnee was weggenomen. De portemonnee, waaruit verder niets werd gestolen, zat nog in haar tas.
In een winkelpand in de Bellamystraat werd de portemonnee van een 64-jarige vrouw gestolen uit haar schoudertas. In de portemonnee zaten meer dan honderd euro en persoonlijke papieren.

Z-2393-2008 Diefstal auto, Terneuzen
Vrijdagavond werd in de Drebbelstraat in Terneuzen een personenauto gestolen.
Het betreft een zwarte BMW met kenteken XX-TL-61. De waarde is onbekend.

W-2394-2008 Winkeldiefstal in Middelburg
In een winkelpand in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg werd vrijdagmiddag een 16-jarige meisje uit Oost-Souburg betrapt op winkeldiefstal.
Zij had twee mascara's en een lipstick ter waarde van in totaal ¬ 26,- gestolen.


Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.





Politie Zeeland