Wensen centraal tijdens ontsteking KerstWensBoom door burgemeester


Burgemeester Westvoorne ontsteekt boom; opbrengst voor Doe Een Wens Stichting

ROCKANJE, 20081126 -- Op 12 december 2008 zal om 19.00 uur op het Dorpsplein in Rockanje een wel heel speciale kerstboom worden ontstoken door de Burgemeester van Westvoorne. Deze KerstWensBoom, een initiatief van Business Club Westvoorne, zal lichtjes bevatten die door geïnteresseerden zijn gesponsord. Daarnaast worden tal van andere "wens"-initiatieven ontplooid om geld in te zamelen voor de Doe Een Wens Stichting, die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Iedereen
Business Club Westvoorne nodigt alle inwoners en bedrijven van harte uit een bijdrage te leveren door zoveel mogelijk lichtjes te kopen of anderszins een bijdrage te leveren. Ook scholen in Westvoorne zullen een steentje bijdragen: zij zullen van deur tot deur gaan om kleine kerstboompjes te verkopen. Wenst u ook mee te doen aan dit fantastische wensinitiatief? Dat kan door een of meerdere lampjes te kopen a ¤ 5,- per stuk en dit geld te storten op rekeningnummer 3557.66.647 tnv BCW ovv Kerstwensboom 2008.

Wensboom
Ook vorig jaar was er een wensboom, toen in Oostvoorne. Bij deze actie werd 6000 euro opgehaald voor o.a. de Hospices Calando in Dirksland en de Waterlelie in Spijkenisse. Dit jaar heeft Business Club Westvoorne er bewust voor gekozen om de KerstWensBoom te koppelen aan de Doe Een Wens Stichting. "Tenslotte ligt dat in elkaars verlengde en vinden wij het een fantastisch idee dat we met onze boom de liefste wens van ernstig zieke kinderen kunnen vervullen en we hopen op een enorm bedrag om zoveel mogelijk wensen te kunnen laten vervullen", aldus Peter van de Langkruis, een van de initiatiefnemers.

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 2500 wensen vervuld. Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl





Doe Een Wens