Ingezonden persbericht

MIDLAREN - Op 12 december 2008 werd de 10.000e gast ontvangen, die een uitje geboekt heeft in Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, Paviljoen de Bloemert of Hotel Hoogeveen, met champagne en een cheque t.w.v. ¤ 250,-.

Bouwbedrijf Van Wijnen viel in de prijzen toen Dhr. Hut een GPS-tocht in Paviljoen de Bloemert reserveerde. Binnen zijn groep was de 10.000ste gast aanwezig. Naast ontvangst met champagne en een extra uitgebreid koud/warm buffet ontving zijn team een cheque van ¤ 250,-. Deze cheque kan men vanaf medio januari verzilveren in het geheel gerenoveerde bowlingcentrum van Hotel Hoogeveen.

Een uitje is een combinatie van een activiteit met eten en drinken, zo legt Niels Dijkstra, sales- en marketingmanager, uit. Deze activiteiten lopen bij ons uiteen van thema- avonden tot een bowlingcompetitie, van een huifkartocht tot een moorddiner. Met onze drie horecabedrijven hebben wij ingezet op uitjes om extra gasten naar de restaurants en feestzalen te trekken.
En met succes, want in 2008 heeft de horecagroep een verdubbeling ten opzichte van 2007 in het aantal "uitjesgasten" kunnen noteren.

Tineke Dijkstra-Erenga, directeur eigenaar, is erg verheugd met dit resultaat. Het laat zien dat ook in deze moeilijke tijd, creativiteit en kwaliteit worden beloond. Daarnaast zorgen de uitjes voor een bruisende sfeer in de restaurants. Mensen zien dat er bij ons iets gebeurd en als ondernemer ben je daar trots op.

In 2009 wordt het aantal uitjes verder uitgebreid, vertelt Niels Dijkstra. De focus zal liggen op "uitjes" voor de zakelijke markt. Naast fun wordt het leereffect van een activiteit ook van belang. Hierbij moet gedacht worden aan raceclinics op het TT-circuit onder begeleiding van een (gedrags)trainer, culinaire vergader-workshops, maar ook educatieve programma's met het Dierenpark Emmen en onze dansschool DansEnzo.

Voor meer informatie onze over hotels, restaurants, zalen en actuele uitjes kijk op www.HetHotel.nl

Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, Paviljoen de Bloemert en Hotel Hoogeveen
Telefoon: 050-4091261
Website: http://www.hethotel.nl