Gemeente Laarbeek


Radio Kontakt organiseert Politiek Café

LAARBEEK - Er is lang over gesproken en binnenkort is het zover. Radio Kontakt organiseert op zondag 14 december voor de eerste keer een politiek café in Laarbeek. In zaal de Vijfeijken praten Laarbeekse politici onder leiding van Mario van Dinther over actualiteiten in Laarbeek. Het Politiek Café Laarbeek begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Het is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom! Het politiek café wordt rechtstreeks uitgezonden op de radio.

De opzet is dat de radiozender twee keer per jaar een politiek café organiseert. De gemeente Laarbeek ondersteunt financieel. Het politiek café is een leuke en nieuwe manier om inwoners te betrekken bij de plaatselijke politiek en zal telkens plaatsvinden in een andere dorpskern. Het geeft politici de mogelijkheid om op een andere manier over actualiteiten te praten. Iedereen kan meepraten, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook. Er wordt die middag ook een muzikaal live optreden verzorgd. In verband met de radio uitzending is het verzoek aan mensen die willen komen om op tijd aanwezig zijn.

De onderwerpen voor het eerste politieke café:

I: De oost-westverbinding (ruit om Eindhoven) II: Leefbaarheid in de Laarbeekse kernen

Alle belangstellenden zijn van harte welkom in het Politiek Café Laarbeek. Radio Kontakt hoopt op een grote opkomst en een levendig debat.