Gemeente Noordwijk

Noordwijk, 9 december 2008.

PERSINFORMATIE

Burgemeester en wethouder bij Muzikale Oude Dorps- Kerstwandeling Burgemeester Harry Groen en wethouder Leendert de Lange wonen zondagmiddag 14 december vanaf 14.30 uur het concert van het Dune and Forest Kwartet bij in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis van Noordwijk.

Dit concert is onderdeel van de inmiddels vierde editie van de Muzikale Oude Dorps- Kerstwandeling in Noordwijk Binnen. Op verschillende locaties in de oude dorpskern kunnen bezoekers de hele middag genieten van muziek, dans en theater.

Er zijn ­bijvoorbeeld- muziekvoorstellingen met gitaar en piano, doorlopend balletvoorstellingen door leerlingen van de balletschool, Jeugdtheater Zeep, zigeunermuziek van het orkest `Maro Djipen', de Brass Band Bollenstreek, het Meanderkoor en nog veel meer. De allerkleinsten kunnen in De Poppenkraam genieten van kerstvertellingen en kleuren en knutselen bij Hans Borkent. Kortom er is voor iedereen wat wils!

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij boekhandel Van der Meer, Vuurtorenplein 10, Noordwijk aan Zee en boekhandel Bruna, Kerkstraat 23 in Noordwijk Binnen.

Zondagmiddag 14 december start de kaartverkoop om 13.00 uur in de hal van het gemeentehuis, Voorstraat 42 te Noordwijk.

Inhoudelijke informatie is te vinden op: www.kerstwandelingnoordwijk.nl en/of
www.kerstdorpaanzee.nl


---